Veel gestelde vragen

Hoe lang van te voren moet ik bestellen?

Een taart kan tot maximaal 2 weken van te voren besteld worden. Wil je zeker zijn van een plekje dan raad ik aan om al eerder een datum te reserveren. De overige wensen kunnen dan 2 weken voor de datum afgesproken worden. Mocht je op korter termijn iets nodig hebben dan kan je altijd een berichtje sturen met of er nog plek is.

Moet je na reserveren een aanbetaling doen?

Ja helaas zijn wij genoodzaakt om een aanbetaling van €20 te vragen na dat een taart besteld word. Dit omdat we te vaak hebben mee gemaakt dat een taart niet op gehaald wordt.

Wat maakt de prijs van een taart of ander gebak.

De prijs van gebak wordt gemaakt op basis van de volgende punten: Tijd om de wensen te bespreken, inkopen producten, uittekenen van de taart, maken van de taart, taart inpakken. Al met al ben je zeker 4/5 uur bezig met een taart. Daarnaast worden de ingrediënten en de energie steeds duurder. 

Kan ik mijn eigen speelgoed of topper gebruiken?

Ja dat kan zeker. Geef het van te voren bij mij af en ik zet het tijdens het decoreren op de taart. Scheelt weer kosten in de decoratie.

Waarom is het zo duur?

Ik ben nog redelijk goedkoop voor 'luxe' taarten. Maar een taart zoals bij mij en vele anderen is allemaal handwerk. Een taart van de hema is ook lekker, maar wel allemaal machinaal en daarom een stuk goedkoper. Nu is het niet alleen de ingrediënten waar je voor betaald, maar ook de tijd, energie, materialen, etc.